Dött vatten

Jag har kännt mig uttorkad ett bra tag nu, jätte torr hud, torr hårbotten, känns som hela insidan av kroppen är torr å jaa.. allt är torrt helt enkelt. Provat det mesta har jag gjort, dricka mycket vatten, milda tvålar, krämer. Ingenting hjälper. När kära grannen också kände sig uttorkad börja jag misstänka att det är någonting i huset, men kunde inte komma på vad..
Här om dan när jag tvättade händerna fick jag kännslan av att vattnet är dött, det har ingen energi. Jag har aldrig hört talas om att vatten kan vara dött tidigare men det var exakt så det kändes. Nu har jag googlat en del på det och det är nog mycket möjligt att det faktiskt är så att vattnet är dött.

Mest intressant läsning hittade jag på denna länken http://www.silvaaurum.com/nexus_schauberger.php.

Här kommer några uttdrag av texten men man förstår ju såklart bättre om man läser hela artikeln.


"Enligt Schauberger är vattnet bärare av liv. Vattnet är det viktigaste ämnet för alla livsformer på vår planet. Vattnet är jordens livsblod, den livsbärande vätskan i alla organismer, växter, djur och människor. Hela vår existens är därför intimt sammanvävd med kvaliteten på det vatten som finns tillgängligt för oss. Förutom dricksvatten används också samma vatten för att få det vi äter att växa. Om vi vill leva lyckliga och med god hälsa, så måste denna levande varelse, vattnet, värderas högt och tas om hand med stor omtänksamhet. Enligt Schauberger måste vattnet kontinuerligt regenerera sig självt genom att röra sig i en spiral- eller virvelrörelse lik den vi kan se i en tornado. Detta sker naturligt i bäckar, hav och naturliga floder. Denna rörelse gör att vattnet kan samla elektrisk kraft. När vattnet rinner i jorden svalkar det sig självt och ökar sin inre kraft. Vattnet ackumulerar denna potentiella energi i sig och ger sedan denna energi frikostigt till allt levande. Överallt där vattnet är i utveckling och uppbyggande verksamhet, överallt där vattnet får röra sig fritt som det vill, där finner man denna virvlande, spiralartade rörelse. "Virveln ger vattnet dess själ", sade Schauberger. Vattnets centripetala, inåtgående rörelse föryngrar och skapar den sugverkan som finns i en strömvirvel. När vattnet accelererar mot virvelns centrum, ökas dess elektriska potential till mycket höga nivåer.""Försök att föreställa dig vad ett ständigt drickande av dött och sjukt vatten har för effekt på blodet och alla livsviktiga organ i kroppen! Kroppen byter hela tiden ut sina vätskor, och har den bara sjukligt material att tillgå, blir detta upptaget och inbyggt i oss. Alla dessa onormala oxiderande processer, som tillförs kroppen via vattnet, vållar en störning i det naturliga energiflödet i kroppen, vilket i sin tur ökar medeltemperaturen och därmed försätter kroppen i ett sjukdomsbenäget tillstånd. För att bekräfta klorens sjukdomsorsakande funktion kan nämnas en nyligen gjord studie, som visar att det i vattenreningsprocessen med klor bildas biprodukter, som orsakar ändtarms- och urinblåscancer. Man har i senare studier också funnit ett samband mellan klor och bröstcancer. Klor används för att döda bakterier i vattnet, men det dödar inte virus, t ex influensavirus, vilket kan fortsätta leva i klorerat vatten. Klorerat vatten har även visat sig förstöra vitamin B1, tiamin och vitamin E. Det har också visat sig skada hjärtats klaffar och de röda blodkropparna. Skadan på de röda blodcellerna försämrar blodets förmåga att transportera syre. Detta gör i sin tur att hjärtat tvingas slå fortare och hårdare för att söka få tillräckligt med syre till alla olika delar av kroppen. Brist på syre kan bland annat leda till trötthet, blodbrist och förtidigt åldrande."


Kommentarer
Postat av: Sanna

DU de är nogfaan sant det, har samma vatten här, det blir typ bättre i perioder men oftast känns det dött. Det kanske är hela vikens vatten det är fel på :O

2011-05-04 @ 20:27:00
URL: http://vildfagel.blogg.se/
Postat av: Sofia

Ja vad jag fatta det som i den där artikeln menar dom ju på att allt vatten som inte dricks direkt ur en källa är dött.

Så i så fall är det ju inte bara Sandvikens vatten som är dött.

2011-05-05 @ 10:44:36
URL: http://axinon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0